مراسم نکوداشت شهدای اهل سنت شمال کشور در تالار زیبای اجتماعات “موسسه آموزش عالی شمس گنبد کاووس”

پنجشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۶

مراسم دومین نکوداشت شهدای اهل سنت شمال کشور با حضور نماینده ولی فقیه در گلستان و استاندار محترم و خانواده های شهدای اهل سنت و سایر مسئولین استان و شهرستان گنبد کاووس به میزبانی پردیس دانشگاهی شمس برگزار گردید .
در این مراسم که با استقبال بیش از ۵۰۰ نفر خانواده دعوت شده شهدا و ایثارگران اهل تسنن و تشیع برگزار شد.
مهندس کریمی فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس به ایراد سخنرانی پرداختند و به همه حاضرین خوش آمد گفتند.
ایشان بیان داشتند که ۷۴۴ شهید اهل سنت در شمال کشور تقدیم انقلاب شده است که ۵۶۹ شهید متعلق به استان گلستان است.
سخنران اصلی این مراسم ؛ حجت السلام شیخ مجتبی نور مفیدی استاد حوزه علمیه قم بود که با گرامیداشت یاد شهیدان و ذکر آیات و روایات مختلف در مورد جهاد و شهادت؛ از مسئولین خواست تا به مشکلات و گرفتاریهای مردم بیشتر رسیدگی نمایند.
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان جامعه امروزی یکی از اهداف برگزاری این نکوداشت بود .