🏓 برگزاری مسابقات تنیس روی میز

👈 ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷

👈 مجموعه ورزشی نشاط دانشگاه شمس

برگزاری مسابقات ورزشی دانشجویی در پردیس دانشگا هی شمس گنبد
یک دوره مسابقات ورزشی دارت ویژه بانوان و مسابقه تنیس روی میز آقایان در سالن مجموعه ورزشی نشاط دانشگاه شمس برگزار گردید.
در رقابتهای دارت بانوان که در مورخ۲۷/۱/۹۷ با حضور تعداد زیادی از علاقمندان به این رشته ورزشی برگزار شد در نهایت خانمها ؛ مهری گلی خواجه ، حوری یوسفی و فاطمه فرامرزی بترتیب مقامهای اول تا سوم این دوره از رقابتها را بدست آوردند .
همچنین در ادامه برگزاری مسابقات مختلف ورزشی و سرگرم کننده که از طرف گروه تربیت بدنی و ورزش پردیس دانشگاهی شمس به منظور غنی نمودن اوقات فراغت دانشجویان انجام گردید.مسابقات تنیس روی میز آقایان نیز با حضور خیل مشتاقان و علاقمندان به ورزش مفرح تنیس روی میز در این دانشگاه برگزار شد .
که در پایان این رقابتها به برگزیدگان این دوره از مسابقات هدایایی به رسم یادبود تقدیم شد.
نفرات اول تا سوم این رقابتها عبارتند از : علی فدایی ، یونس خواجه زاده و علی اکبر سی سخت