آغاز زمان انتخاب واحد نیمسال اول ۹۹ – ۹۸ از سه شنبه ۱۲ شهریور

دوشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۸

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی:

نکات مهم در خصوص انتخاب واحد:

• انتخاب واحد تنها به صورت اینترنتی انجام می شود که از تاریخ سه شنبه ۱۲ شهریورماه تا پایان روز سه شنبه ۱۹ شهریورماه برای تمام مقاطع و رشته های تحصیلی قابل انجام است.
  • در صورت عدم انتخاب واحد در مهلت فوق، دانشجو در زمان انتخاب واحد با تاخیر دارای محدودیت خواهد بود.(دانشجویان کاردانی و کارشناسی حداکثر ۱۴ واحد و دانشجویان کارشناسی ارشد حداکثر ۸ واحد)
  • دانشجو در هر ترم حداکثر می تواند یکی از دروس گروه معارف را اخذ نماید. این دروس شامل: “معارف اسلامی ۱” ، “معارف اسلامی ۲″، “تاریخ اسلام”، “انقلاب اسلامی و ریشه های آن”، “اخلاق و تربیت اسلامی”، “متون اسلامی” می باشند.
  • برای تمام دانشجویان گذراندن درس “دانش خانواده و جمعیت” به ارزش ۲ واحد در طول دوران تحصیل الزامی است. دانشجویی که در دوران تحصیلی قبلی خود یکبار این درس را گذرانده لازم به انتخاب دوباره این درس نمی باشد.
  • تمام دانشجویان می توانند درس اختیاری زبان و ادبیات ترکمنی را اخذ نمایند. این درس شهریه ندارد ولی نمره آن می تواند در معدل دانشجو تاثیر مثبت داشته باشد.
  • تمام دانشجویان می توانند درس اختیاری ارزشهای دفاع مقدس را در طول دوران تحصیل انتخاب نمایند.
  • برای انجام فرآیند انتخاب واحد دانشجو می بایست مبلغ علی الحساب شهریه را به صورت اینترنتی پرداخت نماید.
  • رعایت تمام قوانین پیش نیازی و همنیازی دروس طبق چارت گروه تحصیلی بر عهده خود دانشجو بوده و مسئولیت عدم رعایت این قوانین بر عهده دانشجو می باشد.
  • پیشنهاد می شود دانشجویان برای عدم بروز مشکل در روند تحصیل تنها از چارت ترم بندی شده و پیشنهادی مدیران گروه ها پیروی نمایند.
  • درصورت نیاز به راهنمایی بیشتر در خصوص انتخاب واحد لطفا با مدیران گروه خود در ارتباط باشید.