ورود به سامانه امتحانات مجازی و کلاسها

سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۹

برای ورود به سامانه امتحانات مجازی بر روی تصویر فوق و یا بر روی لینک زیر کلیک کنید.

سامانه امتحانات مجازی و کلاسها

دستورالعمل امتحانات پایان‌ترم نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

👈امتحانات به‌صورت مجازی و از طریق سامانه آموزش مجازی برگزار می‌گردد:
👉 shamsgonbad.ac.ir
برای انجام امور امتحان، می‌توانید از موبایل، کامپیوتر یا لپ‌تاپ استفاده نمایید. (به ویدیوی آموزشی توجه نمایید.)

📌دانشجویانی که به هر دلیل امکان انجام آزمون به‌صورت مجازی را ندارند، می‌توانند باهماهنگی مدیرگروه و مراجعه به دانشگاه امتحان را به‌صورت حضوری و در حضور عوامل امتحانی انجام دهند.

👈با مراجعه به سایت دانشگاه، کارت آزمون خود را دریافت نمایید. (کارت آزمون نیازی به مهر مالی ندارد.)

👈دروس انتخابی ترم را با سامانه کلاس‌های مجازی تطبیق دهید.

👈تصویر فرم پاسخنامه را از سایت دریافت نموده و به تعداد لازم برای تمامی امتحانات چاپ نمایید. (پاسخنامه‌ها را از واحد انتشارات دانشگاه نیز می‌توانید تهیه نمایید.)

👈در روز و ساعت مندرج در کارت آزمون وارد سامانه شوید و تصویر سوال درس موردنظر را مشاهده نمایید.

👈اطلاعات لازم را در سربرگ هر صفحه وارد نمایید: نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، نام درس، نام استاد، شماره صفحات

👈پاسخ سوالات را صرفا بر طرف اصلی پاسخنامه‌ها وارد نمایید.

👈برای تهیه تصویر پاسخنامه، به کیفیت و حجم تصویر دقت شود. می‌توانید از برنامه‌های اسکنر مانند CamScanner استفاده نمایید.

👈در مدت زمان امتحان، پاسخنامه یا پاسخنامه‌ها را تکمیل نموده و تصاویر آن‌ها را در سامانه و در قسمت مربوطه ارسال نمایید.

👈تصویر کارت آزمون را نیز حتما در هر نوبت امتحانی ارسال نمایید. (پاسخنامه بدون کارت آزمون نامعتبر خواهد بود.)

👈پاسخنامه‌ها را تا پایان امتحانات و ثبت نهایی نمرات نزد خود نگه دارید.

👈هرگونه مشکل احتمالی در روند برگزاری آزمون را با مدیرگروه خود مطرح نمایید.

👈درصورت بروز هرگونه نقص فنی از طرف سایت دانشگاه، اطلاعیه مربوطه در کانال تلگرام و سایت دانشگاه درج می‌گردد.