همایش هم‌اندیشی و تجلیل از دانشجویان‌ ممتاز گروه‌های علوم ورزشی و حقوق

چهارشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۰

💎همایش هم‌اندیشی و تجلیل از دانشجویان‌ ممتاز گروه‌های علوم ورزشی و حقوق در روز چهارشنبه مورخ ۵خرداد در سالن همایش‌های دانشگاه شمس برگزار گردید.

💮در این همایش ابتدا گروه دانشجویی به نواختن موسیقی به صورت زنده پرداخته که مورد استقبال و تشویق دانشجویان همراه بود.

💮سپس ضمن پخش کلیپ‌معرفی دانشگاه ، آقایان‌ اسفندیاری و منقوش در صحبت‌هایی جداگانه به معرفی رشته های دانشگاه پرداختند.

پس از آن ؛میکروفن در اختیار دانشجویان‌ از هر دو گروه قرار گرفت و جمعی از دانشجویان بی‌واسطه به ایراد نظرات و پیشنهادات خود پرداخته که با پاسخ‌گویی کامل و جامع از سوی مدیران گروه‌های علوم ورزشی و حقوق روبرو شد.

💎در نهایت از دانشجویان‌ممتاز تقدیر به عمل آمد.
« با تجدید احترام؛ مدیران گروه علوم ورزشی و حقوق»

{ با تشکر از زحمات کلیه مسوولین و همکاران عزیز و ریاست محترم دانشگاه در خصوص حمایت همه جانبه و برگزاری مطلوب هم اندیشی‌های هفته ی جاری }