ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد

ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه‌ داوطلبان‌ شرکت‌کننده‌ در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی ‌ارشد ناپیوسته‌ سال‌ ۱۳۹۶ بدین‌وسیله‌ توجه پذیرفته‌شدگان نهایی‌ آزمون مذکور را به توضیحات ذیل معطوف می دارد.

تاریخ ثبت‌نام

از کلیه‌ پذیرفته‌ شدگان دعوت‌ می‌گردد ضمن توجه به ضوابط و شرایط اعلام شده ذیل از روز شنبه مورخ ۹۶/۰۸/۱۳ برای ثبت‌نام به موسسه آموزش عالی شمس مراجعه نمایند.

توجهبا توجه به محدودیت زمانی کلیه پذیرفته شدگان می‌بایست در زمان مقرر برای ثبت‌نام مراجعه نمایند.

‍- مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌نام‌

۱- مدرکی که مشخص کننده فراغت از تحصیل از مقطع کارشناسی باشد.
۲ – اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی و دو سری‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها

۳ – شش‌ قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌

۵- حکم‌ مرخصی‌ سالانه‌ یا موافقت‌ کتبی‌ و بدون‌ قید و شرط سازمان‌ متبوع‌ برای‌ کارمندان‌ دولت

۲-۶- داوطلبانی که با استفاده از سهمیه‌ ایثارگران و رزمندگان پذیرفته ‌شده‌اند و ارگان صادر کننده فرم آنان به ترتیب بنیاد شهید و امور ایثارگران و یا ستاد کل نیروهای مسلح می‌باشد، در زمان ثبت‌نام نیازی به ارائه تائیدیه سهمیه ثبت‌نامی از سوی ارگان ذیربط ندارند و ملاک تائید سهمیه آنان همان عنوان سهمیه درج شده در فایل قبولی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی می‌باشد.

۷- اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل‌ اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) برای‌ آن‌ دسته‌ از داوطلبانی‌ که‌ با توجه‌ به‌ مفاد آیین‌نامه پذیرش با آزمون استعدادهای درخشان به شماره ۷۷۸۹۷/۲۱ مورخ ۱۳۹۳/۵/۵ شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ با امتیاز‌ رتبه‌ اول‌ پذیرفته‌ شده‌اند.

هـ- تذکر‌ مهم

ـ در هر مرحله‌ از آزمون (ثبت‌نام‌، پذیرش و یا هنگام‌ تحصیل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ گردد که‌ داوطلبی‌ حقایق‌ را کتمان‌ نموده‌ و یا اطلاعات غلطی ارائه و واجد شرایط نمی‌باشد، قبولی‌ وی‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با وی‌ رفتار خواهد شد.