جشن دانش آموختگان پردیس دانشگاهی شمس باحضور هیات امنای محترم و مسئولین دانشگاه

?جشن دانش آموختگان پردیس دانشگاهی شمس باحضور هیات امنای محترم و مسئولین دانشگاه، دانش آموختگان و خانواده های محترم آنها و عموم دانشجویان در روز پنج شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۸در تالار اجتماعات شقایق ها برگزار گردید.
برنامه های این جشن باشکوه، به شرح ذیل برگزار گردید:
در ابتدای برنامه با قرائت آیاتی از قرآن کریم توسط جناب آقای دکتر سعید رجبی مراسم آغاز شده و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و پس از آن نماهنگ دانشگاه پخش گردید.سپس با اجرای مجری خانم خاندوزی از گروه موسیقی رزت جهت اجرای زنده دعوت بعمل آمد. سپس با خیرمقدم گویی مجری خدمت هیات امنای دانشگاه و ریاست محترم و مهمانان از پروفسور رجبی ریاست محترم دانشگاه شمس جهت سخنرانی دعوت شده و پس از آن با قرائت سوگندنامه دانش آموختگان توسط خانم سیران پور اهری دانش آموخته دانشگاه،دانش آموختگان سوگند یاد نمودند. در آخرین بخش مراسم نیز دانش آموختگان با پوشیدن ردای دانش آموختگی بر روی سن عکس یادگاری گرفتند.در پایان همایش نیز مهمانان گرامی جهت ضیافت ناهار در تالار پذیرایی باران شمس حضور بهم رساندند.