جلسه هم‌اندیشی مدرسان موسسه آموزش عالی شمس و تجلیل از مدرسان نمونه گروه‌های آموزشی- ۲۰ بهمن ۱۳۹۹

جلسه هم‌اندیشی مدرسان موسسه آموزش عالی شمس باحضور ریاست محترم موسسه جناب آقای پروفسور علی اکبر رجبی، اعضای هیات رئیسه، اعضای هیات علمی و مدرسان تمامی گروه‌های آموزشی در محل تالار اجتماعات شقایق‌های شمس برگزار گردید.
در این گردهمایی باشکوه، ضمن گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، مسائل آموزشی و نقاط قوت و ضعف کلاس‌ها و آزمون‌های مجازی نیمسال اول سال تحصیلی بررسی و تجزیه و تحلیل گردید و همچنین نکات و نظرات بسیار مفیدی توسط مدرسان محترم گروه‌های مختلف آموزشی ارائه گردید. در پایان همایش، از استادان نمونه تمامی گروه‌های آموزشی در قالب اهدای لوح سپاس و هدیه، تقدیر و تشکر به‌عمل آمد.