رسول خدا (ص) می فرمایند: هرکه درختی بکارد هربار انسانی یا یکی از مخلوق خدا از آن بخورد برای وی صدقه ای محسوب شود.

۱۵ لغایت ۲۱ اسفندمه هفته منابع طبیعی و آبخیزداری گرامی باد
به مناسبت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری مراسم روز درختکاری را با حضور نماینده محترم ولی فقیه در اداره منابع طبیعی شرق استان گلستان، معاون عمرانی فرماندار، رئیس و معاون اداره منابع طبیعی و جمعی از کارکنان آن، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و…در موسسه آموزش عالی شمس گنبد برگزار گردید.
در ابتدای مراسم معاونت محترم اداری و مالی موسسه آموزش عالی شمس گنبد، جناب آقای ممشلی ضمن خوش آمدگویی به حضارگرامی سخنان خود را با فرمایشات پیامبر عظیم الشان اسلام(ص) که می فرمایند :” هرکه درختی بکارد هربار انسانی یا یکی از مخلوق خدا از آن بخورد برای وی صدقه ای محسوب شود”؛ آغاز نمودند و سپس به اهمیت و نقش درخت و درختکاری و منابع طبیعی پرداختند و به همکاری میان دانشگاه شمس و منابع طبیعی در راستای فرهنگ سازی در ارتباط با درختکاری اشاره داشتند
و در ادامه مراسم با توجه به وجود نیروی علمی وپتانسیل پژوهشی موجود در موسسه آموزش عالی شمس گنبد برای همکاری در طرح های پژوهشی اداره منابع طبیعی در خصوص درختکاری اعلام آمادگی نمودند و سپس به معرفی امکانات و تجهیزات و فضای موسسه آموزش عالی شمس گنبد پرداختند.
در نهایت در محوطه بزرگ دانشگاه شمس چندین نهال توسط مدعوین گرامی با امیدواری به همکاری و فرهنگسازی در خصوص درختکاری کاشته شد.