‍ ?مجمع عمومی فدراسیون پرورش اندام کشور به کوشش اداره ورزش و جوانان شهرستان گنبد کاووس و با همکاری پردیس دانشگاهی شمس در تالار اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.
پنج شنبه؛ ۱۵ شهریور ۱۳۹۷

?در این نشست سالانه که رئیس فدراسیون پرورش اندام و اعضای مجمع و سایر روسای هیات های ورزشی سراسر استان ها به همراه خانواده های محترمشان حضور داشتند، برنامه های متنوع فرهنگی و هنری به همراه جُنگ شادی برای حاضرین اجرا گردید که مورد توجه و پسند دعوت شدگان به این مراسم فرهنگی ورزشی قرار گرفت.
?دکتر پور علی فرد رئیس فدراسیون پرورش اندام جمهوری اسلامی ایران، ضمن سخنانی از همکاری این فدراسیون برای برگزاری یک دوره مسابقات کشوری در گنبد کاووس خبر داد. وی همچنین از موسسه آموزش عالی شمس و شخص پروفسور رجبی ریاست محترم این دانشگاه به خاطر همکاری و مساعدت در برگزاری این مراسم تقدیر و تشکر نمود.