بازدید پروفسور رجبی (ریاست دانشگاه شمس گنبد) از مجموعه ورزشی راه آهن شاهرود

?بازدید پروفسور رجبی(ریاست دانشگاه شمس گنبد)، دکتر زادخور(مدیرکل راه آهن شمال شرق کشور)، دکتر عابدی(مدیر گروه مهندسی معماری دانشگاه شمس) و مهندس نوریان از مجموعه ورزشی راه آهن شمال شرق کشور در شاهرود، در راستای اجرای طرح توسعه مجموعه ورزشی نشاط دانشگاه شمس و اجرای استخر شادی شمس
(۲۸ آبان ۱۳۹۷)

به اطلاع دانشجویان و همشهریان عزیز می رساند پردیس دانشگاهی شمس در ادامه سیاست های توسعه فضاهای آموزشی، رفاهی و ورزشی در این دانشگاه، تصمیم به ساخت مجموعه بزرگ و مدرن استخر سرپوشیده گرفته است که با موافقت و پیگیری های ریاست محترم به زودی فعالیت های عمرانی و خرید تجهیزات لازم برای این مجموعه ورزشی انجام خواهد شد. ایجاد بخش های متنوعی از قبیل استخر قهرمانی، استخر کودکان، حوضچه آب سرد و گرم، سونا بخار و سونا خشک و جکوزی، از جمله این امکانات می باشد. ضمناً این استخر مجهز به باشگاه بدن سازی نیز خواهد بود. لازم به ذکر است فضای فیزیکی این استخر جنب مجموعه ورزشی نشاط ایجاد گردیده است.

روابط عمومی پردیس دانشگاهی شمس