همایش تجلیل از پیشکسوتان و هنرمندان صنایع دستی شهرستان گنبدکاووس

?همایش تجلیل از پیشکسوتان و هنرمندان صنایع دستی شهرستان گنبدکاووس

در این همایش از هنرمندان پیشکسوت شاخص و خانواده هنرمندان درگذشته، رشته های مختلف صنایع دستی شهرستان گنبدکاووس با اهدای لوح و هدایای یادبود این روز، تقدیر بعمل آمد.

در ادامه

سخنرانی جناب پرفسور

شروع سخننان جناب پرفسور رجبی با خیر مقدم به مهمانان بلاخص معاون استاندارو بخشدار و اعضای شورای شهر اغاز شد
در ادامه با بیان شعر
هنر زان ایرانیان است و بس نگیرند شیر ژیان را به کس
خاطر نشان کردند که هنر نزد ایرانیان است ، و هرجا هنر هست ایرانی هم هست و هنر نمیتواند متعلق به غیر ایرانی باشد
همان طور که شیر ژیان را غیر از ایرانی نمیتواند رام کند
سپس بیان نمودند که ما ایرانیان انسان های باهوش جامعه بشری هستیم امام به دلیل اینکه طاغوت و استبداد زده بودیم نتوانستیم خوب پیشرفت کنیم اما در حال حاضر الحمد الله بستری فراهم شده است که بتوانیم جایگاه هوش و استعداد ایرانی را در همه ابعاد هنر و ورزش و علم در فضایی که نظام فراهم کرده است را بدست اوریم .
امروزه در دانشگاه ها ما استعداد های بسیاری در صنعت و بخش خصوصی فعال شده و دستاورد های شگرفی بدست امده .
هرچند که در جنگ اقتصادی قرار داریم اما مطمعن باشیم که این شرایط سخت یک سکوی پرتاب برای ماست
همانطور که خداوند در قرآن می فرماید ان الانسان لفی خسر : یعنی انسان در سختی ها رشد می کند.
هنر عامل وحدت است. همانند میل گنبد در شهر گنبد که موجب وحدت ملت ماست چون همه به آن توجه دارند و باید برای هنر و هنرمند ارزش قائل شده و امیدواریم یک روزی هنرمندان به جایگاه واقعی خود برسند.
و نیز فرمودند: الله جمیل یحب الجمیل ؛ یعنی خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد و به هنرمندان حاضر در سالن خطاب کردند؛ کار شما آفرینش زیباییست و خداوند بی تردید شما را دوست دارید چون آنچه را که شما ایجاد میکنید زیباست .
در پایان ارزوی سلامت و سعادت برای همه هنرمندان نمودند و ابراز امیدواری کردند.
و مجدداً از معاون استاندار و مسئولین شهر جناب فرماندار و شورای شهر تشکر ویژه نمودند