معاونت دانشجویی و فرهنگی

یاسرممشلی

یاسر ممشلی

معاونت دانشجویی و فرهنگی

معاون دانشجویی و فرهنگی موسسه آموزش عالی شمس

امور دانشجویى جهت بهینه سازى فضاى دانشگاهی و تامین نیازهای اولیه معیشتی و رفاهی و فرهنگی برای دانشجویان دانشگاه فعالیت می کند. صدور کارت دانشجویی، نظارت بر بوفه و سلف سرویس دانشجویی، ارائه کار دانشجویی، پرداخت انواع وامها و تسهیلات رفاهی به دانشجویان، تامین پوشش بیمه خدمات درمانی دانشجویان، ارائه خدمات ایاب و ذهاب رایگان جهت دانشجویان توسط سرویس دانشجویی همراه با ارائه جدیدترین کتابهای فرهنگی و مذهبی موردنیاز دانشجویان از جمله وظایف این مدیریت می باشد.

مدیریت هنری و فوق برنامه

مرکز مشاوره دانشجویان

انجمن های علمی

انجمن‌های علمی دانشجویی یکی از تشکل‌های خودجوش دانشجویی در حوزه‌های علمی و فرهنگی دانشگاه می‌باشند که در دهه گذشته فعالیت خود را آغاز کرده و در مسیر تولید علم از نظر کمی و کیفی رشد قابل توجهی داشته‌اند. انجمن‌ها، مجموعه‌های سیالی هستند که بر اساس توافق و شرکت داوطلبانه گروهی از دانشجویانِ فعال در امور آموزشی، در یک رشته علمی شکل می‌پذیرند. این تشکل با هدف فراهم آوردن زمینه‌های مناسب برای ظهور استعدادها، خلاقیت‌ها و شکوفایی علمی دانشجویان؛ نهادینه ساختن فعالیت‌های فوق‌برنامه علمی و مطالعاتی؛ شناسایی دانشجویان مبتکر و پژوهشگر به منظور حمایت و نیز بهره‌گیری از آنان برای ارتقای فعالیت‌های علمی پژوهشی دانشگاه؛ پرورش توانایی انجام فعالیت‌های گروهی در دانشجویان و کسب تجربه‌های اجرایی و مهارت‌های کارآفرینی توسط آنها؛ در ساختار فرهنگی دانشگاه‌ها تعریف شده‌ است.

در همین راستا، انجمن های علمی در هر دانشکده و گروه تاسیس شد و در طول فعالیت خود در سالهای اخیر، دستاورد های درخوری کسب کرده و بازدید ها، همایش ها و فعالیت های علمی گسترده ای را هر کدام از انجمنها ترتیب داده اند. نقطه تحول این انجمن ها به حول قوه الهی برای پیشبرد بیشتر اهداف علمی-دانشجویی و افزایش روحیه، شادابی و نشاط علمی در دانشجویان هر گروه و بهینه سازی هرچه بیشتر امکانات آموزشی و برنامه ها و پویا سازی محیط دانشکده ها می باشد.

بسیج دانشجویی

مجموعه بسیج دانشجویی از جمله تشکل‌هایی بود که با تدبیر بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) پس از پایان جنگ تشکیل گردید. حضرت امام(ره) با نگاهی راهیردی افقی را برای فعالیت بسیج در دانشگاه‌ها گشود که امروز بعد از گذشت سالها از آن، بیش از پیش اهمیت آن درک می‌شود.
مدتهاست که روز ۱۶ دی ماه که همزمان با شهادت مظلوم شهید حسین علم الهدی و یارانش در روزهای ابتدایی آغازین جنگ (۱۳۵۹) در کربلای هویزه می‌باشد، به عنوان روز بسیج دانشجویی انتخاب گردیده است. در این روز جا دارد تا وظایف و انتظارات از بسیج دانشجویی را در کلام امام خامنه‌ی مروری نماییم.

ضرورت برخورداری دانشجویان از درک سیاسی

اما دانشجویان! بیدار بمانید. این وضعِ دانشگاهی که امروز هست، من به شما صریح بگویم: من این وضعیت را نمی‌پسندم. دانشجویی که اصلاً نفهمد در دنیا چه می‌گذرد،

این دانشجو، دانشجوی زمان خودش نیست؛ مرد زمان خودش نیست. دانشجو باید احساس سیاسی داشته باشد،درک سیاسی داشته باشد، تحلیل سیاسی داشته باشد.

(بیانات در دیدار دانشجویان و دانش آموزان به مناسبت روز ملی مبارزه با استکبار۱۳۷۲/۰۸/۱۲)

لزوم اهتمام به فعالیتهای دانشجویی هوشمندانه و توام با اخلاص

فرزندان عزیزم! شما در دانشگاهها به نام اسلام و برای تأمین هدفهای عالیه‌ی اسلامی، فعالیت می‌کنید. این خصوصیت اگر در عمل تحقق یابد، می‌توان گفت که کمتر فعالیتی، از لحاظ ارزش با آن برابری تواند کرد. نامهای گوناگون مهم نیست و سلائق مختلفی که به جدایی این نامها از یکدیگر می‌انجامد، تعیین کننده نیست؛ آنچه مهم است، عمل و نیت شماست. نیتهای خود را خالص کنید و با هر نامی که در دانشگاه به فعالیت اسلامی سر گرمید، آن فعالیت را منتظم، هوشمندانه، همراه با حکمت و کاردانی و به دور از جنجالهای بیهوده و تعارضهای بدفرجام شکل دهید. ( پیام شفاهی به دانشجویان، ۱۳۷۵/۰۷/۰۳)

تلاش تشکل های دانشجویی برای جذب دانشجویان

به نظر من، تشکّل های دانشجویی نباید از بیرون الگو بگیرند؛ الگو نمی‌خواهد. این‌که من می‌گویم چهل درصد را باید جذب کند، یعنی همین جمعیتهای دانشجویی که الان هستند،

اینها باید خوب کار کنند تا بتوانند حداقل چهل درصد دانشجویان را جذب کنند. من عقیده‌ام این است که آنها کم‌کاری دارند، والّا اگر کم‌کاری نداشتند، واقعاً چهل درصد دانشجویان،

بلکه بیشتر دانشجویان را جذب می‌کردند. کم‌کاری، گاهی کج‌سلیقگی و گاهی قصور، موجب می‌شود که این کار انجام نگیرد. اما این‌که حالا چه الگویی مورد نظر است، این الگو را

بایستی خودِ دانشجویان پیدا کنند.(بیانات در جلسه‌ی پرسش و پاسخ دانشگاه تهران ۱۳۷۷/۰۲/۲۲)

 

آیین نامه انضباطی دانشجویان جمهوری اسلامی ایران

(‌مصوب سیصد و پنجاه و هشتمین جلسه مورخ ۱۳۷۴.۶.۱۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی)

‌ماده ۱ – تعاریف:
‌الف – منظور از دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی، دانشگاه‌ها و مؤسسات و مجتمع‌های آموزش عالی و پژوهشی دولتی یا غیر دولتی است که طبق‌مقررات وزارتین فرهنگ و آموزش عالی و بهداشت درمان و آموزش پزشکی مدرک رسمی بالاتر از دیپلم (‌ولو به عنوان معادل) صادر می‌کنند که در این‌آیین‌نامه به آنها “‌دانشگاه” اطلاق می‌شود.
ب – دانشجوی داخل: هر فردی است که در یکی از دانشگاه‌ها به صورت حضوری با غیرحضوری به تحصیل اشتغال داشته باشد که در این آیین‌نامه به‌آن “‌دانشجو” اطلاق می‌شود.
ج – دانشجوی وابسته: به فردی که به عنوان دانشجوی بورسیه یا ارزبگیر در یکی از دانشگاه‌های خارج از کشور تحصیل می‌کند، گفته می‌شود.
‌د – دانشجوی خارجی: به دانشجوی تبعه کشورهای خارجی گفته می‌شود که در دانشگاه جمهوری اسلامی ایران تحصیل می‌کند.
ه – زمان تحصیل: با زمان ثبت نام اولیه در دانشگاه آغاز و با اخذ مدرک یا گواهی موقت یا انصراف یا اخراج خاتمه یافته تلقی می‌شود.
‌ماده ۲ – کلیات:
‌با توجه به قداست علم و اخلاق و محیطهای آموزشی و پژوهشی در شرع مبین و حکومت اسلامی و ضرورت دفاع و حراست از حقوق عمومی‌دانشجویان، دانشجو مکلف و موظف است در طول زمان تحصیل و در هر محیط اعم از دانشگاه و خارج از دانشگاه از ارتکاب هر عمل که خلاف‌شئون و حیثیات دانشجو اعم از دانشجوی داخل یا وابسته یا خارجی باشد، خودداری کند. ‌در غیر این صورت بر اساس مفاد این آیین‌نامه با وی برخورد می‌شود.
‌ماده ۳ – ترکیب اعضاء کمیته انضباطی بدوی دانشگاه و چگونگی انتخاب آنها:
ماده ۴ – ترکیب اعضاء کمیته انضباطی تجدید نظر دانشگاه:
‌ماده ۵ – ترکیب اعضاء کمیته مرکزی انضباطی دانشجویان:
ماده ۶ – حدود اختیارات و وظایف کمیته‌های انضباطی دانشگاه و کمیته مرکزی انضباطی.
‌الف – رسیدگی به جرایم عمومی دانشجویان (‌از قبیل تهدید، تطمیع، توهین، ضرب و جرح، جعل، سرقت، رشوه، اختلاس یا قتل).
ب – رسیدگی به تخلفات آموزشی و اداری مانند:
۱- ب – تقلب در امتحان.
۲- ب – فرستادن شخص دیگری به جای خود در امتحان یا شرکت به جای دیگری در امتحان.
۳- ب- ارتکاب هر عملی از سوی اشخاص حقیقی یا حقوقی که موجب اخلال یا وقفه یا مزاحمت در اجرای برنامه‌های دانشگاه یا خوابگاه شود.
۴- ب – ایراد خسارت به اموال دانشگاه یا بیت‌المال.
ج – تخلفات سیاسی:
۱- ج – دادن اطلاعات خلاف واقع یا کتمان واقعیات از روی عمد نسبت به خود یا گروهک‌های محارب یا مفسد یا افراد وابسته به آنها.
۲- ج – عضویت در گروهک‌های محارب یا مفسد یا ملحد یا هواداری و انجام دادن هر عملی به نفع آنها.
۳- ج – فعالیت و تبلیغ به نفع گروهک‌های و مکاتب الحادی.
۴- ج – توهین به شعائر اسلامی یا ملی و ارتکاب اعمالی بر ضد نظام جمهوری اسلامی(مانند شعارنویسی، پخش اعلامیه و…)
۵- ج – ایجاد بلوا و آشوب در محیط دانشگاه.
‌د – تخلفات اخلاقی:
۱- د – استعمال مواد مخدر یا شرب خمر یا قمار یا مداخله در خرید و فروش و توزیع این گونه مواد.
۲- د – استفاده از نوارهای ویدئویی یا صوتی یا لوحه‌های رایانه‌ای مستهجن یا مداخله در خرید و فروش، تکثیر، توزیع این گونه وسایل.
۳- د – عدم رعایت پوشش اسلامی یا استفاده از پوشش یا آرایش مبتذل.
۴- د – استفاده یا توزیع یا تکثیر کتب، مجلات، عکسهای مستهجن و یا آلات لهو و لعب.
۵- د – عدم رعایت شئون دانشجویی.
۶- د – داشتن رابطه نامشروع.
۷- د – تشکیل یا شرکت در جلسات نامشروع
۸- د – انجام عمل منافی عفت.
‌ماده ۷ – تنبیهات:
‌الف – تنبیهاتی که با حکم کمیته‌های انضباطی دانشگاه یا کمیته مرکزی انضباطی نسبت به دانشجویان می‌تواند اعمال شود.
۱- الف – احضار و اخطار شفاهی.
۲- الف – اخطار کتبی بدون درج در پرونده دانشجو.
۳- الف – تذکر کتبی و درج در پرونده دانشجو.
۴- الف – توبیخ کتبی و درج در پرونده دانشجو.
۵- الف – دادن نمره ۰.۲۵.
۶- الف – محرومیت از تسهیلات رفاهی دانشگاه (‌از قبیل وام، خوابگاه و…)
۷- الف – دریافت خسارت از دانشجو در مواردی که تخلف، منجر به ایجاد ضرر و زیان به دانشگاه یا بیت‌المال شده باشد.
۸- الف – منع موقت از تحصیل تا مدت دو نیم سال تحصیلی (‌با احتساب یا بدون احتساب سنوات).
‌تبصره ۱ – در مواردی که کمیته انضباطی بدوی دانشگاه حکم صادر کرده و به آن حکم در موعد مشخص شده در این آیین‌نامه دانشجو اعتراض کند، ‌تجدید نظر در حکم صادره به عهده کمیته انضباطی تجدید نظر دانشگاه خواهد بود.
‌تبصره ۲ – اعمال مجدد مجازات موضوع بند .۸‌الف ماده ۷ منوط به تأیید کمیته مرکزی انضباطی خواهد بود.
ب – تنبیهاتی که فقط با حکم کمیته مرکزی انضباطی نسبت به دانشجویان می‌تواند اعمال شود:
۱- ب – منع موقت از تحصیل تا چهار نیم سال تحصیلی (‌با احتساب یا بدون احتساب سنوات).
‌تبصره – چنانچه پس از اجرای حکم کمیته و در طول مدت تحصیل دانشجو، احتساب سنوات محرومیت از تحصیل مانع از فارغ‌التحصیل شدن‌دانشجو شود و دانشجو متعذر به عذر موجه شود، کمیته مرکزی پس از ارائه دلایل و مدارک تعذر از سوی دانشجو و بررسی، بنا به
تشخیص می‌تواند‌اقدام به تبدیل حکم به عدم احتساب سنوات کند.
۲- ب – تغییر محل تحصیل دانشجو.
۳- ب – تبدیل دوره تحصیلی دانشجو از روزانه به شبانه.
۴- ب – اخراج دانشجو از دانشگاه با حفظ حق شرکت مجدد در آزمون ورودی.
۵- ب – محرومیت از تحصیل در کلیه دانشگاه‌ها تا ۵ سال.
‌تبصره ۱ – در موارد ضروری بنا به تشخیص، کمیته انضباطی دانشگاه یا کمیته مرکزی انضباطی می‌تواند حکم به صورت ترکیبی صادر کند. (‌ترکیبی از۲ یا چند بند ماده ۷)
‌تبصره ۲ – رییس دانشگاه مجاز است تا زمان رسیدگی به پرونده دانشجوی متخلف در کمیته انضباطی دانشگاه از ورود وی به دانشگاه جلوگیری کند‌مشروط بر این که مدت رسیدگی به پرونده دانشجو از یک ماه تجاوز نکند و در مورد پرونده‌هایی که به کمیته مرکزی انضباطی برای رسیدگی و اعلام‌رأی ارجاع می‌شود، رییس دانشگاه مجاز است از ورود دانشجو به دانشگاه تا مدت دو ماه جلوگیری کند. (‌در صورت تلاقی ایام ممانعت از ورود‌دانشجو به دانشگاه با امتحانات پایان نیم سال، دانشجو می‌تواند با تشخیص رییس دانشگاه در امتحانات پایان نیم سال شرکت کند).
‌تبصره ۳ – به منظور ممانعت از اعمال سلیقه‌های متفاوت در دانشگاه‌ها و در موارد تخلف مشابه، کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌ها موظفند در خصوص‌تخلفات مشمول بندهای .۵ج و .۱‌د و .۲‌د و .۴‌د و .۶‌د و .۷‌د و .۸‌د ماده ۶ آیین‌نامه، ضمن رسیدگی و صدور حکم در محدوده اختیارات، مراتب را‌برای اطلاع و احیاناً اعلام نظر به کمیته مرکزی انضباطی ارسال کنند.
‌تبصره ۴ – هر گاه دانشجویی در مکانهایی به عنوان دانشجو فعالیت داشته باشد (‌از قبیل سفرهای علمی، محلهای کارآموزی، خوابگاه و…) مرتکب‌عملی شود که بر حسب قوانین کشوری مستوجب کیفر باشد، کمیته انضباطی می‌تواند ضمن رسیدگی به تخلف در حیطه این آیین‌نامه، موارد را برای‌برخورد در حیطه کاری مراجع ذیصلاحیت به آنها نیز ارجاع دهد. به هر حال تنها مرجع مجاز دانشگاه به انعکاس تخلف و معرفی دانشجوی خاطی به‌مراجع قضایی و انتظامی، کمیته انضباطی آن دانشگاه است.
‌تبصره ۵ – هر گاه دانشجویی در خارج از محوطه دانشگاه مرتکب عمل خلافی شود که بنا بر قوانین کشوری مستوجب کیفر باشد، رسیدگی به جرم‌ارتکابی در چارچوب ضوابط و قوانین کیفری و جزایی در صلاحیت مراجع قضایی است اما کمیته انضباطی می‌تواند به
موازات آن حسب ماده ۷ این‌آیین‌نامه تصمیم‌گیری کند.
‌تبصره ۶ – تمرد دانشجو از اجرای احکام و دستوراتی که کمیته انضباطی صادر می‌کند یا تکرار تخلف موجب تشدید تنبیه خواهد شد.
‌تبصره ۷ – بنا به تشخیص کمیته انضباطی، موارد تخلف می‌تواند به ولی یا سرپرست یا همسر دانشجو اطلاع داده شود.
‌تبصره ۸ – در صورت احتمال تصحیح رفتار و عدم تکرار تخلف، کمیته‌های انضباطی دانشگاه و کمیته مرکزی انضباطی بنا به تشخیص می‌تواند اجرای‌تمام یا بخشی از حکم را پس از اخذ تعهد به حالت تعلیق درآورند و در صورت تکرار هر نوع تخلف، علاوه بر اعمال مجازات جرم جدید، حکم تعلیقی‌هم به اجراء درخواهد آمد و استفاده از موضوع این تبصره در طول مدت تحصیل دانشجو فقط یک بار مجاز می‌باشد و اعتبار اجرای احکام تعلیقی به‌شرط عدم تکرار تخلف تا پایان تحصیل دانشجو است و در صورت عدم تکرار تخلف در طول مدت تحصیل، سوابق محکومیت از پرونده او خارج‌خواهد شد.
‌ضمناً این تبصره بر کلیه موارد تخلف موضوع ماده ۶ این آیین‌نامه شمول دارد الا در این موارد:
‌اعمال شنیع (‌زنا و لواط) – سرقت مکرر – استفاده از سلاح – عضویت یا فعالیت در گروهک‌های ملحد، مفسد یا محارب – توزیع مواد مخدر و‌مشروبات الکلی.
‌تبصره ۹ – به تخلفات دانشجویان مهمان و انتقالی، کمیته انضباطی دانشگاهی که تخلف در زمان تحصیل دانشجو در آنجا صورت گرفته است رسیدگی‌خواهد کرد و چنانچه در موقع اجرای حکم، دانشجو در آن دانشگاه نباشد، کمیته انضباطی دانشگاهی که محل تحصیل
دانشجو است مکلف به اجرای‌حکم صادره خواهد شد.
‌ماده ۸ – نحوه اعتراض کردن دانشجو به آراء صادر شده:
‌الف – در مورد احکامی که کمیته انضباطی بدوی دانشگاه صادر می‌کند (‌بندهای .۱‌الف و .۲‌الف – ماده ۷) دانشجو می‌تواند ظرف مدت ۱۰ روز ‌اداری از تاریخ رؤیت حکم اولیه، اعتراض خود را به کمیته انضباطی تجدید نظر دانشگاه ذیربط تسلیم کند تا در آن کمیته تجدید نظر شود.
‌تبصره – در مورد احکام بندهای .۱‌الف و .۲‌الف مرجع تجدید نظر همان کمیته انضباطی بدوی است و دانشجو باید ظرف مدت ۱۰ روز اداری از تاریخ‌رؤیت حکم اولیه، اعتراض خود را به آن کمیته تسلیم کند تا حکم قطعی صادر شود.
ب – در مورد تصمیماتی که کمیته مرکزی انضباطی اتخاذ می‌کند (‌بندهای الف و ب ماده ۷) نحوه و مراحل صدور حکم و اعتراض دانشجو بدین‌ترتیب خواهد بود:

ب – کمیته مرکزی پس از ملاحظه دفاعیه دانشجو، حداکثر ظرف مدت یک ماه حکم قطعی را صادر می‌کند.
‌تبصره ۱ – احکام اولیه صادره از سوی کمیته انضباطی دانشگاه یا کمیته مرکزی انضباطی به هر شکل ممکن می‌باید تا یک ماه پس از صدور به‌دانشجوی متخلف ابلاغ شود.
‌تبصره ۲ – احکام اولیه با رعایت موضوع تبصره ۱ ماده ۸ تا زمان صدور حکم قطعی، لازم‌الاجراء نیست.
‌تبصره ۳ – در صورتی که دانشجو به دلایل غیر موجه از اعلام رویت حکم اولیه استنکاف کند حق اعتراض از وی سلب خواهد شد. (‌مرجع تشخیص‌غیر موجه بودن، کمیته انضباطی است).
‌ماده ۹ – کلیه کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌ها موظفند با کمیته مرکزی انضباطی در ارسال پرونده و یا موارد درخواستی دیگر همکاری کنند احکام‌ صادره از سوی کمیته مرکزی انضباطی را اجراء کنند.
‌ماده ۱۰ – رییس دانشگاه مسئول نظارت بر حسن اجرای کلیه مسائل به این آیین‌نامه در دانشگاه است.
‌ماده ۱۱ – مرجع رسیدگی بدوی و نهایی به تخلفات دانشجویان وابسته، کمیته مرکزی انضباطی دانشجویان است.
‌ماده ۱۲ – در صورتی که مراجع امنیتی یا قضائی تشخیص به صلاحیت یا عدم صلاحیت تحصیل دانشجویی بدهند، باید مراتب را کتباً با ذکر نوع و‌میزان تخلف به کمیته مرکزی انضباطی ارسال کنند تا کمیته مرکزی انضباطی بر اساس موارد ارائه شده، در خصوص ادامه یا عدم ادامه یا چگونگی‌تحصیل دانشجو تصمیم‌گیری کند. به هر حال مرجع تشخیص صلاحیت یا عدم صلاحیت تحصیل دانشجویان کمیته مرکزی انضباطی است.
‌تبصره ۱ – دانشکده‌های وابسته به دانشگاه‌های جامع و دانشکده‌های اقماری سایر دانشگاه‌ها، مجاز به تشکیل کمیته انضباطی‌اند و وابستگی آنها به‌کمیته مرکزی انضباطی از طریق کمیته انضباطی دانشگاه است. مرجع تشخیص ضرورت تشکیل کمیته انضباطی در این گونه دانشکده‌ها کمیته‌انضباطی تجدید نظر دانشگاه است و صدور مجوز به عهده کمیته مرکزی انضباطی است و ترکیب اعضاء کمیته‌های انضباطی این گونه دانشکده‌ها‌حسب مورد با پیشنهاد رییس دانشگاه و تأیید کمیته مرکزی انضباطی انتخاب می‌شوند.
‌تبصره ۲ – دانشگاه‌های وابسته به نیروهای مسلح کلیه تخلفات دانشجویان عضو نیروهای مسلح خود را وفق آیین‌نامه انضباطی نیروهای مسلح‌مصوب مقام معظم رهبری و فرماندهی معظم کل قوا رسیدگی خواهند کرد و در صورت محرومیت دائم دانشجو از ادامه تحصیل،
مراتب را به کمیته‌مرکزی انضباطی احاله می‌کند. ادامه تحصیل این دانشجو در دانشگاه‌های غیر وابسته به نیروهای مسلح پس از تأیید صلاحیت ادامه تحصیل در کمیته‌مرکزی انضباطی، بر اساس ضوابط سازمان سنجش خواهد بود.
‌تبصره ۳ – در صورت وصول گزارش، کمیته مرکزی انضباطی ابتدائاً بنا به تشخیص می‌تواند به تخلفات دانشجویان رسیدگی کند.
‌ماده ۱۳ – شیوه نامه اجرایی این آیین‌نامه در ظرف مدت یک ماه پس از تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی توسط وزارتین فرهنگ و آموزش‌عالی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه و برای اجراء به کلیه دانشگاه‌ها ابلاغ خواهد شد.
‌ماده ۱۴ – این آیین‌نامه در ۱۴ ماده و ۵۴ بند و ۳۰ تبصره در جلسه مورخ ۷۴.۶.۱۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد و از تاریخ تصویب‌لازم‌الاجراء است و کلیه آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های مغایر با این آیین‌نامه فاقد اعتبار است.

ب – کمیته مرکزی ابتدا نظر خود را در مورد تنبیه مورد نظر که باید درباره دانشجو اعمال شود از طریق دانشگاه و یا رأساً توسط حکم کتبی (‌حکم‌اولیه) به اطلاع وی می‌رساند.

ب – دانشجو می‌تواند ظرف مدت دو هفته پس از ابلاغ حکم، دفاعیه خود را به کمیته مرکزی تسلیم کند. (‌از طریق کمیته انضباطی دانشگاه یا‌مستقیماً به کمیته مرکزی انضباطی با ارسال رونوشت به کمیته انضباطی دانشگاه).

صندوق رفاه دانشجویی

دانشجویان گرامی که متقاضی استفاده از وام شهریه صندوق رفاه می باشند جهت دریافت وام با همراه داشتن مدارک ذیل به معاون محترم دانشجویی و فرهنگی آقای سمیعی پاقلعه مراجعه نمایند:

پر کردن فرم های مربوط به صندوق رفاه (جهت دریافت فرم های مربوط به انتشارات دانشگاه مراجعه و یا از لینکهای پایین صفحه دانلود فرمایید):

  • کپی شناسنامه، کارت ملی و کارت دانشجویی
  • سند تعهد محضری

مدارک ضامن شامل:

  • کارت ملی و کپی شناسنامه ضامن
  • حکم کارگزینی ضامن
  • اگر بازنشسته باشد حکم بازنشستگی به همراه فیش حقوقی