اطلاعیه تسهیلات وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

?با توجه به سیاست های صندوق رفاه دانشجویان در سال تحصیلی ۹۸-۹۷، دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی جهت دریافت وام شهریه به بانک قرض الحسنه مهر ایران معرفی خواهند شد و صرفا می توانند از طریق بانک مذکور و تحت قوانین و شرایط بانکی وام شهریه خود را دریافت نمایند.

?ثبت نام متقاضیان صرفا از طریق پُرتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی bp.swf.ir و تا ۹۷/۱۲/۲۱ مقدور خواهد بود.

?دانشجویانی که در نیمسال گذشته به بانک معرفی شده و تشکیل پرونده داده اند، نیازی به مراجعه مجدد به شعب بانک ندارند و صرفا درخواست خود را از طریق پُرتال اعلام نمایند.

?متقاضیان جدید، پس از مراجعه به مسئول صندوق رفاه دانشجویی و ثبت مشخصات، نسبت به ثبت درخواست وام از طریق پُرتال اقدام نمایند.

?تاکید می گردد: درخواست وام، تنها از طریق پُرتال مقدور و مورد تایید خواهد بود.

?مبلغ تسهیلات وام شهریه در هر ترم برای مقاطع کاردانی و کارشناسی ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال و برای مقطع کارشناسی ارشد ۱۱.۵۰۰.۰۰۰ ریال می باشد.

?پس از ثبت نام متقاضیان در پُرتال، لیست توسط دانشگاه تایید می گردد و به صندوق رفاه ارسال خواهد شد. پس از تایید صندوق رفاه، متقاضیان جدید برای تشکیل پرونده یک ماه فرصت خواهند داشت به بانک قرض الحسنه مهر ایران(شهر و شعبه انتخابی) مراجعه نمایند.

?برحسب مبلغ تخصیص یافته به هر دانشگاه و نیز تعداد متقاضیان، تخصیص وام شهریه به تعداد محدودی از دانشجویان متقاضی مقدور خواهد بود.

?نحوه ورود به پُرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان و ثبت درخواست وام شهریه:

۱⃣از مرورگر Internet Explorer استفاده نمایید.
۲⃣نشانی سامانه دانشجویی صندوق رفاه:
bp.swf.ir
۳⃣ورود به پُرتال
۴⃣کد ملی خود را به فرمت خواسته شده وارد نمایید: xxx-xxxxxx-x
۵⃣کلمه عبور خود را وارد نمایید.
(کلمه عبور در ابتدا همان کد ملی با فرمت موردنظر می باشد.)
۶⃣ورود به سامانه
۷⃣انتخاب استان، شهر و شعبه مورد نظر