بازدید ریاست اداره ورزش و جوانان شهرستان گنبد کاووس از موسسه آموزش عالی شمس

نشست صمیمی جناب آقای یوسفی ریاست محترم اداره ورزش و جوانان شهرستان گنبد کاووس و پروفسور علی اکبر رجبی ریاست پردیس دانشگاهی شمس در مورخ ۲۳ مرداد ماه ۱۳۹۷ در محل این دانشگاه انجام شد.

طی این دیدار طرفین با اشاره به لزوم همکاری های دو جانبه، خواستار توجه  بیشتر به مقوله ورزش و تندرستی در میان دانشجویان شدند. در این دیدار طرفین به لزوم انعقاد توافقات و تفاهم نامه از جمله همکاری هیات های ورزشی با دانشگاه شمس، برگزاری همایش های مرتبط با تغذیه و تندرستی و همچنین تشکیل دوره های مربیگری ورزشی با استفاده از امکانات مدرن پردیس دانشگاهی شمس تاکید داشتند.

اداره  ورزش و جوانان شهرستان و هیات همراه از مجموعه ها و امکانات دانشگاه شامل ساختمان آموزشی، تالار اجتماعات شقایق ها، تالار پذیرایی باران، سالن ورزشی نشاط و مجموعه ورزشی چندمنظوره در دست احداث بازدید نمودند.