برگزاری جلسه هیات امنای موسسه آموزش عالی شمس و آیین افتتاحیه باشگاه بدن‌سازی؛ دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۷

نشست سالانه هیات امنای موسسه آموزش عالی شمس با حضور اعضای محترم و همچنین با حضور آقای دکتر قاسمی نماینده محترم مقام عالی وزارت علوم و آقای عالی‌پور نماینده محترم استاندار استان گلستان، در محل موسسه آموزش عالی شمس برگزار گردید.
طی این نشست گزارشی از اقدامات و پیشرفت‌های چشمگیر موسسه در سال ۱۳۹۷ در حوزه‌های عمرانی و توسعه فضاهای آموزشی، فرهنگی و ورزشی، حوزه آموزشی و حوزه دانشجویی و فرهنگی ارائه شد که موجب تحسین اعضای محترم هیات امنا و به ویژه نماینده استاندار محترم گردید.

جناب آقای دکتر طاهری، رئیس هیئت محترم هیئت امنا فرمودند: کادر مجرب و بسیاری از امکانات موسسه آموزش عالی شمس را نه تنها موسسات غیرانتفاعی بلکه بسیاری از دانشگاه های دولتی هم ندارند و این موسسه قابل مقایسه با سایر موسسات غیرانتفاعی نیست.
همچنین در بخش پایانی این نشست، آیین افتتاحیه باشگاه مدرن بدن‌سازی شمس با حضور اعضای هیات امنا، اعضای هیات رئیسه، مدیران و کارکنان دانشگاهی برگزار گردید.