گزارش مدیریت امور پژوهشی موسسه آموزش عالی شمس

مدیریت امور پژوهشی دانشگاه در دو حوزه کاری مشغول به انجام وظیفه می باشد:
در حوزه پژوهشی با توجه به سند سیاست های کلان علم و فناوری ابلاغی توسط مقام معظم رهبری در جهت تبدیل علم به قدرت و ثروت با حفظ ارزش های اسلامی، اقدام به تدوین آئین نامه های شوراهای پژوهشی و طرح های تحقیقاتی، آئین نامه مقالات منتشر شده در نشریات معتبر بین المللی و داخلی، آئین نامه اجرائی تعیین استادان راهنما و مشاور، آئین نامه دفاع از پایان نامه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، آئین نامه تشکیل هسته پژوهشی(در جهت ارتباط با صنعت، تدوین فرم های پژوهشی و راهنماهای مختلف طبق آئین نامه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت هدایت بیشتر و بهتر دانشجویان و استادان برای تولید علم و همچنین نظارت و سامان دهی برگزاری جلسات دفاع پروپوزال و دفاع پایان نامه دانشجویان نموده است. این دانشگاه در سال ۱۳۹۷، ۱۰۰ مقاله در نشریات مختلف چاپ نموده است. در حال حاضر در صدد تهیه تفاهم نامه های مختلف در جهت ارتباط با سازمان ها و ارگان های دولتی، خصوصی و صنعتی می باشیم.
در حوزه کتابخانه مرکزی با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، تاکید بر این است که امروزه کتاب خوانی و علم آموزی، نه تنها یک وظیفه ملی، که یک واجب دینی است. کتابخانه مرکزی دانشگاه با این هدف به دو قسمت کتابخانه و سالن مطالعه تقسیم گردیده و مجهز به بیش از ۱۵۰۰۰ جلد کتاب و ۲۰۰۰ پایان نامه در رشته های مهندسی و علوم انسانی می باشد. در حال حاضر در شرف سامان دهی بخش کتاب های الکترونیکی هستیم که به یاری خداوند متعال در سال ۱۳۹۸ آماده استفاده استادان و دانشجویان عزیز خواهد بود.