برگزاری نخستین همایش ایده پردازی گنبدکاووس با رویکرد ایده های فناورانه در موسسه آموزش عالی شمس چهارشنبه ۵ دی ۱۳۹۷

نخستین همایش ایده پردازی گنبدکاووس با همکاری حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی موسسه شمس و جامعه استارت‌آپ گنبدکاووس در روز چهارشنبه ۵ دی ماه ۱۳۹۷ در محل تالار اجتماعات شقایق های موسسه آموزش عالی شمس و با حضور جمعی از کارآفرینان و ایده پردازان برگزار گردید.
در ابتدای همایش، آقای مهندس شرف الدین سمندر بنیان گذار استارت‌آپ گنبدکاووس و به عنوان دبیر همایش به معرفی برنامه ها و اهداف همایش پرداختند.
بخش بعدی با نام پنل ایده پردازی و با حضور مهمانان ویژه و مسئولین مدعو برگزار گردید.

اعضای پنل:
?مدیر پنل: مهندس شرف الدین سمندر؛ بنیان گذار استارت‌آ‌پ در گنبدکاووس
?دکتر حمیدرضا احراری؛ کارآفرین و مدیر عامل زنجیره زیستی ارگانیا
?دکتر محمد حسین ارزانش؛ عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان
?مهندس احمد تجری؛ معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان
?خانم زلیخا عادلی؛ کارآفرین برتر و نمونه استانی و ملی در حوزه صنایع دستی و فرش، دبیر کانون کارآفرینان و مشاور کارآفرینی بانوان

در بخش بعدی همایش، پنج نفر از ایده پردازان جوان گنبد کاووس به بیان ایده خود پرداخته و در پایان از ایده پردازان و مهمانان ویژه همایش تقدیر گردید.

?ارائه ایده استارت‌آپ توسط مهندس بهروز کوچکی (دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر دانشگاه شمس) در همایش ایده پردازی