ثبت نام و انتخاب رشته در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۷

بدین وسیله به اطلاع کلیه متقاضیان شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۷ می‌رساند که ثبت‌نام برای شرکت در آزمون مذکور منحصراً به صورت اینترنتی از روز یکشنبه مورخ ۹۷/۰۲/۲۳ آغاز و روز ‌شنبه مورخ ۹۷/۰۲/۲۹ پایان می‌پذیرد؛ لذا کلیه داوطلبان متقاضی ثبت‌نام، می‌توانند با مراجعه به واحد ثبت نام دانشگاه شمس در آزمون مذکور ثبت‌نام و شرکت نمایند.

رشته دانشگاه در مقطع کارشناسی ناپیوسته به شرح زیر می باشد:

• مدیریت بازرگانی
  • حسابداری
  • معماری
  • مهندسی اجرایی عمران
  • مهندسی تکنولوژی ساختمان
  • مهندسی تکنولوژی نقشه برداری
  • مهندسی تکنولوژی کامپیوتر- نرم افزار
  • مهندسی تکنولوژی برق- قدرت
  • مهندسی تکنولوژی الکترونیک
  • مهندسی تکنولوژی کنترل- ابزار دقیق
  • مهندسی تکنولوژی ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT)
  • مهندسی تکنولوژی تاسیسات- حرارتی و برودتی

لازم به توضیح است که پذیرش در رشته های کارشناسی ناپیوسته نقشه برداری و کارشناسی ناپیوسته مدیریت بازرگانی بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی (معدل کل مقطع کاردانی) صورت خواهد پذیرفت.

جهت کسب اطلاع بیشتر به واحد ثبت نام دانشگاه مراجعه و یا با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید.

۰۹۱۱۴۱۷۲۰۰۴ و ۰۹۱۱۴۱۷۲۰۰۵ و ۰۱۷۳۳۳۸۹۷۳۰ و ۰۱۷۳۳۳۸۹۷۱۵

همچنین دانشجویان مقطع کاردانی دانشگاه شمس می توانند برای کسب اطلاع بیشتر به مدیر گروه خود نیز مراجعه نمایند.