مراسم گرامیداشت مقام معلم و آئین تجلیل از استادان دانشگاه شمس

به مناسبت بزرگداشت هفته معلم و پاسداشت مقام والای استادان، مراسم باشکوهی در تالار اجتماعات دانشگاه شمس برگزار گردید. در این مراسم که با حضور استادان و کارکنان برگزار شد، دو تن از شاعران فرهیخته و فرهنگی شهرستان به شعر خوانی پرداختند.
سپس پروفسور رجبی، ریاست محترم دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند و با اشاره به سوره عصر، شغل معلمی را یکی از اعمال صالحه برشمردند و آن را ذخیره ای برای آخرت قلمداد نمودند.
ایشان در ادامه مباحث خود تشکر ویژه ای از استادان شاغل در این دانشگاه داشتند و ابراز امیدواری کردند که با تلاش های مجموعه کارکنان بتوانیم این دانشگاه را در سطح بین الملل ارتقا دهیم.
در ادامه این مراسم نیز گروه موسیقی اصیل با همنوازی خود برای حاضرین در جلسه هنرنمایی کردند.
پایان بخش این همایش نیز تجلیل از استادان منتخب گروه های آموزشی بود که لوح تقدیر و هدایای خود را از دست ریاست محترم دانشگاه و مسئولین دریافت نمودند.
پس از پایان برنامه های مختلف همایش کلیه حاضرین در این جلسه به ضیافت شام که از طرف دانشگاه شمس در تالار باران تدارک دیده شده بود شرکت نمودند.