تجلیل از برگزیدگان مسابقات دانشجویی تنیس و دارت در جلسه شورای اداری دانشگاه

تجلیل از برگزیدگان مسابقات دانشجویی تنیس و دارت در جلسه شورای اداری دانشگاه، همراه با اهدای لوح تقدیر و هدایای ویژه

مراسم تقدیر از نفرات برتر مسابقات ورزشی دانشجویان پردیس دانشگاهی شمس گنبد کاووس با حضور پرفسور رجبی ریاست محترم این مرکز علمی مدرن و پیشرفته برگزار گردید.
در این مراسم که در حاشیه جلسه شورای اداری این دانشگاه و با حضور کلیه کارکنان و اعضای هیات رئیسه دانشگاه انجام گرفت، به نفرات برگزیده مسابقات تنیس روی میز آقایان و رقابت دارت بانوان، لوح تقدیر و مدال قهرمانی به همراه جوایز نفیسی به رسم یادبود اهدا گردید.
برگزیدگان این رقابت ها به شرح ذیل می باشند:
در بخش آقایان به ترتیب: جواد فدایی، یونس خواجه نژاد و علی اکبر سی سخت و در قسمت بانوان نیز خانم ها: مهری گلی خواجه، حوریه یوسفی و فاطمه فرامرزی مقام های اول تا سوم را کسب نمودند‌.
در ادامه این مراسم جناب پرفسور رجبی ضمن اشاره به امکانات ورزشی موجود در دانشگاه شمس از افتتاح قریب الوقوع سالن جدید و مدرن چند منظوره در حال ساخت این پردیس دانشگاهی خبر دادند.
این مجموعه ورزشی بطور اختصاصی به رشته های بدن سازی و پرورش اندام، کشتی، ژیمناستیک و تنیس روی میز خواهد پرداخت.