جلسه هم اندیشی انجمن دانش آموختگان دانشگاه شمس

جلسه هم اندیشی انجمن دانش آموختگان دانشگاه شمس در مورخ ۱۸ آذر ۱۴۰۲ برگزار شد.
این جلسه با حضور ریاست محترم دانشگاه شمس جناب پروفسور علی اکبر رجبی، مهندس امید دوراندیش رئیس انجمن، اعضای محترم و جمع کثیری از دانش آموختگان در محل سالن جلسات مختومقلی فراغی دانشگاه برگزار شد. جلسه با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز و در ادامه رئیس انجمن دانش آموختگان شمس ضمن خوشامدگویی و ابراز خشنودی از حضور اعضای محترم نسبت به ارائه کلیات جلسه و اهداف برگزاری این جلسه پرداختند و در ادامه از جناب پروفسور علی اکبر رجبی جهت سخنرانی دعوت بعمل آوردند. جناب پروفسور رجبی بر وجه عملی کارکرد انجمن تأکید بیشتری کردند و خواستار تداوم برگزاری این جلسات و به نتیجه رساندن بهینه فعالیت‌های انجمن دانش آموختگان شدند. ایشان جایگاه انجمن را بسیار رفیع دانستند. دیگر اعضای حاضر در جلسه نیز آمادگی خویش را در جهت ارتقای کمی و کیفی فعالیت‌های انجمن و به ثمر رساندن تلاش‌های این مجموعه اعلام کردند. در راستای پیشبرد اهداف و بررسی تکمیلی موضوع چگونگی ساختار فعالیت‌های انجمن و عضوگیری و همچنین افزایش کیفیت و بهره‌وری و خدمات‌رسانی بهتر به دانشجویان و دانش‌آموختگان تصمیم بر این شد که جلسه بعدی تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ برگزار گردد.