✅اطلاعیه تسهیلات وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

?با توجه به سیاست های جدید صندوق رفاه دانشجویان در سال تحصیلی ۹۸-۹۷، دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی جهت دریافت وام شهریه به بانک قرض الحسنه مهر ایران معرفی خواهند شد و صرفا می توانند از طریق بانک مذکور وام شهریه خود را دریافت نمایند.

?ثبت نام متقاضیان صرفا از طریق پُرتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی bp.swf.ir و تا مورخ ۹۷/۹/۳۰ مقدور خواهد بود. لذا متقاضیان پس از دریافت فرم های مربوطه از انتشارات دانشگاه و تکمیل فرمها و پس از ارائه آنها به مسئول صندوق رفاه دانشجویی، نسبت به ثبت درخواست از طریق پُرتال اقدام نمایند.
?تاکید می گردد: درخواست وام فقط از طریق پُرتال مورد تایید خواهد بود.

?مبلغ تسهیلات وام شهریه در هر ترم برای مقاطع کاردانی و کارشناسی ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال و برای مقطع کارشناسی ارشد ۱۱.۵۰۰.۰۰۰ ریال می باشد.

?برحسب مبلغ تخصیص یافته به هر دانشگاه و نیز تعداد متقاضیان، تخصیص وام شهریه به تعداد محدودی از دانشجویان متقاضی مقدور خواهد بود.

?جهت آشنایی با جزئیات این وام، فایل های PDF پیوستی را به طور کامل مطالعه نمایید.

پیوست (راهنما)۱

پیوست (راهنما)۲

?نحوه ورود به پُرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان:

۱⃣از مرورگر Internet Explorer استفاده نمایید.
۲⃣نشانی سامانه دانشجویی صندوق رفاه:
bp.swf.ir
۳⃣ورود به پُرتال
(چنانچه تاکنون از وام شهریه صندوق رفاه استفاده ننموده اید باید بر روی گزینه “تشکیل پرونده” کلیک نمایید.)
۴⃣کد ملی خود را به فرمت خواسته شده وارد نمایید:
xxx-xxxxxx-x
۵⃣کلمه عبور خود را وارد نمایید.
(کلمه عبور در ابتدا همان کد ملی با فرمت موردنظر می باشد.)
۶⃣ورود به سامانه

?در ابتدا، ارائه مدارک و درخواست به صورت حضوری در دانشگاه الزامی می باشد، لذا شایسته است به مسئول صندوق رفاه دانشجویی مراجعه نمایید.