موسسه آموزش عالی شمس گنبد

ما به شما تحصیل در موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی شمس گنبد را پیشنهاد می کنیم زیرا:

• برترین و بزرگترین دانشگاه غیرانتفاعی استان است.
  • به نقل از مسئولین محترم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بالاترین سطح کیفی آموزشی را در استان گلستان دارا می باشد.
  • در آخرین رتبه بندی موسسات و دانشگاه های غیردولتی، دارای بالاترین رتبۀ استانی است.
  • فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد این موسسه درصورت قبولی در مقطع دکتری، با تصویب هیات امناء و مرکز جذب وزارت علوم، برای عضویت هیات علمی این موسسه، بورسیه تحصیلی می شوند.
  • ۲۰ تا ۵۰درصد تخفیف ویژه در شهریه ثابت نیمسال اول، برای کلیه دانشجویانی که این موسسه را در اولویت اول، انتخاب نمایند تعلق می گیرد.
  • خوابگاه خودگردان برای آقایان در داخل دانشگاه وجود دارد و خوابگاه خودگردان برای خواهران با هماهنگی در داخل شهر موجود است.
  • سرویس ایاب و ذهاب از مرکز شهر به موسسه و بالعکس به صورت رایگان است.
  • وام شهریه، به دانشجویان واجد شرایط بر اساس ضوابط صندوق رفاه دانشجویی تعلق می گیرد.
  • در پایان هر ترم تحصیلی به دانشجویان رتبه های اول تا سوم به ترتیب معادل ۳۰ ، ۲۰ و ۱۰ درصد تخفیف در شهریه ثابت ترم بعد داده خواهد شد، به شرطی که دارای حداقل معدل ۱۷ باشند.
  • همکاری با بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص پرداخت شهریه فرزندان شهید و ایثارگران انجام می پذیرد.
  • سایر امکانات کمک آموزشی و رفاهی این موسسه عبارتند از: سالن ورزشی سرپوشیده، سالن همایش، انتشارات و تکثیر، تالار اجتماعات، تالار پذیرایی، کتابخانه مرکزی، سایت رایانه ای، سایت رایانه ای GIS، ساختمان مستقل آزمایشگاه ها و کارگاه ها، مرکز رشد فناوری های نوین با مجوز پارک علم و فناوری، مشاور و روانشناس، سلف سرویس و بوفه دانشجویی، اینترنت وای وای رایگان برای تمام دانشجویان در تمام وحوطه دانشگاه و دریاچه مصنوعی و …
  • موقعیت این موسسه در یکی از بهترین جاذبه های گردشگری شهرستان و جنب دریاچه مصنوعی واقع شده و امکانات فوق العاده ای را برای تحصیل فراهم آورده است.