نشست هیأت امنای موسسه آموزش عالی شمس گنبد با حضور اعضای محترم هیأت امنا و جناب آقای دکتر قاسمی نماینده محترم مقام عالی وزارت علوم

نشست هیات امنای موسسه آموزش عالی شمس گنبد با حضور اعضای محترم و همچنین جناب دکتر قاسمی نماینده محترم مقام عالی وزارت علوم در مورخ ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ در موسسه شمس برگزار گردید.
حضور هیات امنای موسسه در شهرستان گنبد کاووس و بازدید از قسمت های مختلف موسسه، فرصتی بود برای برگزاری آئین کلنگ زنی احداث سالن ورزشی چند منظوره دانشگاه که اختصاص به رشته های بدنسازی، کشتی و ژیمناستیک خواهد داشت و در اختیار دانشجویان و جوانان منطقه قرار خواهد گرفت.
اعضای محترم هیات امنا طی جلسه شورای موسسه و نیز در طول بازدید، از پیشرفت های قابل توجه موسسه در سال های اخیر اعلام رضایت و خشنودی نموده و بر مدیریت قوی و کارآمد این مجموعه و به ویژه شخص ریاست محترم جناب پروفسور رجبی اذعان و تاکید داشتند.