نکاتی در خصوص امتحانات پایان ترم

✅نکاتی در خصوص امتحانات پایان ترم
✅قابل توجه تمامی دانشجویان گرامی

?ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان عزیز در ایام امتحانات پایان ترم، توجه به نکات زیر ضروری است:

_به قوانین و مصوبات برگزاری امتحانات، احترام بگذاریم.

_جهت دریافت کارت ورود به جلسه به صورت غیر حضوری، برای ورود به سایت، نام کاربری شماره دانشجوی و پسورد شماره شناسنامه می باشد.

_کارت ورود به جلسه، توسط امور مالی دانشگاه مُهردار شود.

_همراه داشتن کارت ورود به جلسه در تمام آزمون‌ها الزامی است.

_شایسته است دانشجویان گرامی نیم ساعت قبل از آغاز آزمون در محل دانشگاه حضور یابند.

_همراه داشتن تلفن همراه، تبلت، ساعت هوشمند و هرگونه وسایل الکترونیکی غیرمجاز است. همچنین از همراه داشتن کیف خودداری گردد.

_مکان جدید امتحانات پایان ترم، سالن های شماره ۱ و ۲ واقع در طبقه دوم تالار باران درنظر گرفته شده است.(لازم به ذکر است، ورودی از طرف درب داخلی جنب نگهبانی خواهد بود.)

?آزمون های پیش‌رو، تنها بخشی از زندگی شماست و نه همه آن! بنابراین موفقیت یا عدم کسب نتیجه موردنظر را به منزله پایان مسیر تلقی نکنید و در این مسیر ثابت‌قدم بمانید.