راهنمای سامانه آموزش آنلاین

?? اطلاعیه مهم آموزشی ??

? سامانه جدید آموزش مجازی ?

? به اطلاع تمامی دانشجویان عزیز در تمامی مقاطع تحصیلی می‌رساند، با توجه به شرایط اضطراری در ترم جاری و عدم برگزاری کلاس‌های حضوری و پس از آموزش مجازی از طریق کانال‌های تلگرامی، از روز شنبه مورخ ۹۹/۲/۶، تدریس مجازی استادان از طریق سامانه جدید آموزش مجازی ادامه خواهد داشت. لذا دانشجویان گرامی با توجه به زمان‌بندی دروس انتخابی ترم و ورود به سامانه زیر از کلاس‌های مجازی به‌صورت آنلاین و آفلاین استفاده خواهند نمود.
برنامه Adobe Connectرا فقط دانلود و نصب میکند اجراش نمیکنید. از طریق مرورگر وارد ادرس زیر می شوید.

?آدرس سامانه:
class.aminidc.com
?کد کاربری:
ابتدا حروف sh و بلافاصله شماره دانشجویی خود را وارد نمایید:
sh*********
?رمز عبور: شماره دانشجویی

?چند تذکر مهم:

?پس از ورود به سامانه می‌توانید نسبت به تغییر رمز اقدام نمایید.
?پس از ورود به سامانه، در قسمت نرم‌افزارهای مورد نیاز، نرم‌افزار جانبی را با توجه به دستگاه مورد استفاده خود، نصب نمایید.
?هرگونه سوال و ابهام درخصوص واحدهای درسی و سامانه آموزشی را به مدیرگروه و یا اداره آموزش اطلاع دهید.
?کلاس‌های مجازی ترم جاری تا ۹۹/۴/۱۲ ادامه خواهد داشت.
?زمان‌بندی و نحوه برگزاری امتحانات حضوری پایان‌ترم، متعاقبا اعلام خواهد شد.