رقابت های ورزشی فوتسال دانشجویی

⚽️?? پایان رقابت های ورزشی فوتسال دانشجویی با برتری تیم: ✅ پدیده شمس ✅

۱۸ آذر ۱۳۹۶
سالن ورزشی نشاط دانشگاه شمس

بمناسبت گرامیداشت روز دانشجو ؛ یکدوره مسابقات فوتسال با حضورتعداد۵ تیم دانشجویی که عبارت بودند از ؛۱- عقاب مینو ۲- بهمن نوین ۳- بورسیا دورتموند ۴- تربیت بدنی شمس ۵- پدیده شمس ، برگزار گردید.
که پس از طی دور مقدماتی این بازیها که در اوج هیجان و تشویق تماشاگران مشتاق در سالن ورزشی نشاط پردیس دانشگاهی شمس گنبد کاووس انجام شد.
دو تیم بورسیا دورتموند و پدیده شمس با شکست حریفان خود به دیدار نهایی این مسابقات راه یافتند. که در پایان تیم پدیده شمس توانست با ارائه یک بازی هجومی و تاکتیکی به گل اول بازی دست یابد ، اما در دقایق پایانی بازی گل تساوی را دریافت کرد و هر دو تیم در وقت های اضافی بازی نیز نتوانستند کاری از پیش ببرند و این بازی حساس ومهیج به ضربات پنالتی کشیده شد.
که در پایان تیم پدیده شمس با درخشش دروازه بان خود توانست پیروز این میدان شود وجام قهرمانی را تصاحب نماید.
بازی نهایی این دوره از مسابقات جام دانشجویی در روز شنبه ۱۸آذر ماه با حضور تعداد قابل توجه ایی از دانشجویان و مسئولان دانشگاه برگزار گردید.